16 вересня пройшов 15-й етап чемпіонату світу з автоперегонів у класі Формула-1 - Гран-прі Сінгапуру. Переможцем став британський пілот команди Мерседес Льюїс Хемілтон.

Традиційний нічний етап у Сінгапурі на трасі Марина Бей" був ознаменований явною перевагою Льюїса Хемілтона, який напередодні виграв кваліфікацію і стартував з першого місця.

Це сьомий виграний Гран-прі Хемілтона в цьому сезоні і 69-й за кар'єру.

Другим фінішував представник Нідерландів Макс Ферстаппен (Ред Булл), третім - пілот з Німеччини Себастьян Феттель (Феррарі). Четверта позиція у фінського гонщика Валттері Боттаса (Мерседес), п'яте - у іншого представника Фінляндії Кімі Райкконена (Феррарі).

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Льюіс Хемілтон впевнено очолює загальний залік. В його активі тепер 281 очко і він став ще ближче до чемпіонського титулу. Британець випереджає німця Феттеля на 40 очок, у Себастьяна на даний момент 241 бал. До фінішу чемпіонату залишилося 6 гонок.

Наступний, 16-й етап Формули-1 Гран-прі Росії, відбудеться 28-30 вересня на автодромі Сочі.

Син Міхаеля Шумахера у Формулі-1

Red Bull, одна з топ-команд Формули-1, зацікавилася німецьким гонщиком Формули-3 Міком Шумахером, сином легендарного Міхаеля. Про це повідомляє Motorsport.

Red Bull має намір підписати з 19-річним Міком контракт до 2020 року, включивши в свою програму підтримки молодих пілотів.

За умовами договору, Мік зможе брати участь у молодіжній моносерии Формула-2 або дебютувати у Формулі-1 в складі Toro Rosso – команди, яка належить Red Bull.

Як повідомляв портал Знай.ua, пілот Формули-1 фінський гонщик Кімі Райкконен, з наступного сезону буде виступати в команді Sauber.