Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека дав коментар напередодні матчу Ліги чемпіонів проти французького Ліона в Лізі чемпіонів.

"Після матчу я визнавав, що у нас є проблеми в обороні, які ми постаралися скорегувати. Зрозуміло, що зараз ми зустрінемося з абсолютно іншим суперником, з іншими характеристиками.

Тому ми спробували підготувати найкращу стратегію для гри з цим суперником, взявши до уваги помилки в попередньому матчі.

Я не відчув ніякої невпевненості з боку П'ятова в грі з Хоффенхаймом, тому він буде продовжувати захищати наші ворота.

І Ліон, і Шахтар люблять показувати домінуючий футбол і багато атакувати.

Ліон - це чудова команда, яка складається з сильних і якісних гравців. Я говорив про це після жеребкування. Думаю, їх результати на сьогоднішній день повністю доводять мої слова.

Не знаю, чи буде гра при порожніх трибунах перевагою завтра. Але особисто я не розумію таких рішень. Я б вважав за краще приїхати сюди, щоб тут був повний стадіон, нехай навіть і заповнений уболівальниками Ліона. Адже це особливе видовище.

Я не знаю, які рішення потрібно прийняти, щоб уникнути подібних ситуацій. Але футбол завжди повинен бути для вболівальників, щоб люди приходили на стадіони подивитися на це видовище.

Те, що Ліон переміг у грі з Ман Сіті, а ми зіграли внічию з Хоффенхаймом, ніяк не вплине на результат завтрашнього матчу. У нас є свій стиль і наша команда завжди налаштовується тільки на позитивне. Ми намагаємося завжди домінувати, володіти м'ячем і показувати атакуючий футбол.

Завтра ми постараємося показати такий тип гри і розуміємо, що нас чекає дуже складний матч проти сильного суперника", – сказав Фонсека.

Матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів Ліон — Шахтар відбудеться у вівторок, 2-го жовтня, о 22:00 за київським часом.

Розгром від Шахтаря у Львові

У матчі 10-го туру Прем'єр-ліги України Шахтар грав у Львові, на стадіоні "Україна", з Карпатами.

Галицька команда поступилася в домашній зустрічі з непристойним рахунком 1:6. За донеччан м'ячі забивали Ярослав Ракицький, Фернандо Дос Сантос Педро, Жуніор Мораєс, Микола Матвієнко і Марлос, який записав у свій актив дубль.

Карпати змогли порадувати фанатів голом престижу. На 92-й хвилині точним ударом відзначився Мар'ян Швед, який також оформив дубль у ворота Динамо в переможній грі Прем'єр-ліги України (0:2).

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Шахтар 2 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграє з Ліоном у Франції.

Як повідомляв портал Знай.ua, під час поєдинку Десна - Ворскла (0:2) вболівальники полтавської команди з'явилися у футболках з портретом Адольфа Гітлера.