Легендарний захисник лондонського Челсі та збірної Англії Джон Террі завершив кар'єру футболіста.

Своє звернення до сім'ї, працівників Челсі, а також фанатам Террі опублікував на сторінці в Instagram. 37-річний англієць подякував усім, хто допомагав йому протягом його футбольної кар'єри, а також заявив, що на нього чекають нові цілі та виклики, натякаючи на тренерську діяльність.

"Через 23 приголомшливих роки кар'єри футболіста, я вирішив, що зараз найкращий час її завершити.

Я повинен подякувати багатьом людям. Моїй дружині Тоні і моїм дітям Джорджу і Саммер за те, що були зі мною, я б не зробив цього без вас. Люблю вас усім серцем. Спасибі моїм батькам Сью і Теду, за все, що вони робили, коли я був хлопчиськом, за те, що допомагали здійснити мрію стати професійним футболістом. Моєму братові Полу, за його допомогу протягом всієї кар'єри, і всім членам сім, а також друзям за величезну підтримку.

Я дякую всім моїм одноклубникам, тренерам та клубним менеджерам, з якими я мав честь працювати. Моя клубна кар'єра і серце назавжди належать Челсі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

І, звичайно, спасибі Астон Віллі, яка дала можливість грати в такому великому клубі в сезоні 2017/18. Було честю представляти цей клуб і його прекрасних фанатів.

Я дивлюся назустріч новій главі в моєму житті і новим викликам", - написав Террі.

Також Челсі побажав Джону Террі всього найкращого і подякував за гру в складі лондонців:

Террі та Анрі можуть очолити Астон Віллу

Головним тренером бірмінгемської Астон Вілли може бути призначений легендарний форвард лондонського Арсенала та збірної Франції Тьєррі Анрі. А його асистентом може стати екс-капітан Челсі і збірної Англії Джон Террі.

Саме ці кандидатури розглядає керівництво Астон Вілли після відставки Стіва Брюса, повідомляє Daily Mail.

Зазначимо, що Анрі нині працює помічником головного тренера у збірній Бельгії, а Террі відіграв за Астон Віллу весь попередній сезон.

Астон Вілла після 12-ти зіграних турів з 15 очками посідає п’ятнадцяте місце в англійському Чемпіоншипі.

Як повідомляв портал Знай.ua, новим головним тренером донецького Олімпіка став В'ячеслав Шевчук, а асистуватиме йому Руслан Ротань.