Президент РФ Володимир Путін прокоментував бійку Хабіба Нурмагомедова з представниками команди Конора Макгрегора після бою за титул чемпіона UFC у легкій вазі.

"Якщо на нас нападають ззовні, то не тільки ти, ми всі можемо так стрибнути, що мало не здасться. Але краще до цього не доводити", - сказав Путін на зустрічі з Хабібом та його батьком.

Нурмагомедов зумів захистити свій чемпіонський титул, перемігши в четвертому раунді. Після поєдинку обидва бійця вступили в бійку з представниками суперника.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Макгрегор і бокс

Джон Кавана, тренер екс-чемпіона UFC у легкій вазі Конора Макгрегора (21-4) повідомив, що його підопічний може продовжить кар'єру в боксі.

За словами тренера, одним з пріоритетних варіантів для Макгрегора є реванш з чемпіоном світу з боксу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

Другий бій Мейвезер – Макгрегор може пройти навіть за "договірними" правилами. Наприклад, за правилами боксу, але з роздільною здатністю використовувати удари ногами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко показав, як готується до наступного бою.