11 жовтня збірна Польщі на стадіоні "Шльонські" в Хожуві приймала збірну Португалії.

Полякам вдалося вийти вперед на 18-й хвилині після того, як талановитий форвард Дженоа Кшиштоф Пйонтек вразив ворота португальців. Але гості до перерви змогли відігратися і вийти вперед, завдяки голу Андре Сільви і автоголу Каміля Глика.

У дебюті другої половини зустрічі Португалія збільшила перевагу після гола Бернарду Сілви. Польща змогла ще раз відзначитися - на цей раз м'яч забив Куба Блащиковські. Більше голів у матчі не було, і поєдинок завершився перемогою Португалії з рахунком 2:3.

Ліга націй УЄФА

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Польща - Португалія - ​​2:3 (1:2)

Голи: Пйонтек, 18, Блащиковські, 77 - Андре Сільва, 31, Глік, 43 (автогол), Бернарду Сільва, 52.

Матч Італія - Україна

10 жовтня в Генуї на стадіоні "Луїджі Ферраріс" відбувся товариський матч між збірними України та Італії.

Перший тайм завершився нічиєю 0:0 і варто відзначити, що воротареві українців Андрію П'ятову довелося кілька разів команду по-серйозному виручати. Чудові сейви голкіпера Шахтаря дозволили нашим хлопцям утримати свої ворота в недоторканності.

На 43-й хвилині матч був припинений, тому що була віддана дань пам'яті 43-м загиблим на мосту Моранді в Генуї.

Другу половину зустрічі Італія почала більш активно і по праву повела в рахунку на 55-й хвилині. М'яч влетів у ворота після дальнього удару півзахисника Ювентуса Федеріко Бернардескі. Варто зазначити, що Андрій П'ятов міг зафіксувати круглого в руках, але той після рикошету і незручного відскоку все-таки опинився у сітці.

Але українці не опустили рук і дуже швидко вирівняли становище. Після розіграшу кутового прекрасно приклався по м'ячу півзахисник Генка Руслан Малиновський і зробив рахунок 1:1. Що ж! Українець став автором чудесного голу!

Україна і зовсім могла вигризти перемога, але м'яч після удару Руслана Малиновського потрапив у поперечину і не дозволив легіонеру Генка оформити дубль в цей вечір. Відразу ж після удару міг і Тарас Степаненко виводити "жовто-синіх" вперед. Але після навісу Олександра Караваєва півзахисник Шахтаря пробив головою прямо в Джанлуїджі Доннарумму.

У підсумку матч завершився бойовою нічиєю 1:1.

Товариський матч. Генуя. Стадіон "Луїджі Ферраріс"

Італія - Україна - 1:1 (0:0)

Голи: Бернардескі, 55 - Малиновський, 62.

Зустріли короваєм

По прильоту на Аппеніни українську команду зустріли хлібом-сіллю чарівні дівчата в українських національних костюмах.

"Як удома в Горишніх Плавнях", - підписав фото у Фейсбуку журналіст Микола Васильков.

Каравай) Йоххоу, зустріли в Genova - - як у дома в Горишніх Плавнях Українців у Легурії 8000++ Дві з них, напевно, найкрасивіші))) #UkrTribuna

Geplaatst door Mykola Vas op Dinsdag 9 oktober 2018

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України на чолі з Шевченком вшанувала пам'ять загиблих на мосту в Генуї.