Російська спортсменка Любов Кубарєва викликала хвилю хейта в свою сторону після неодночночного поста в Instagram.

17-річна чемпіонка Алтайського краю з фітнес-бікіні похвалилася своїм чорним другом.

"Мій коханий", - написала дівчина до фото, на якому вона зображена з фалоімітатором поруч з ротом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Передплатники бікіні-моделі не оцінили такий вчинок і почали осуд у коментарях.

"Взагалі сором втратили", "Соромно за неї... 17 років, а вже дешева шаболда", "Зараз баби починають якомога раніше собою торгувати і всіляко це демонструють", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що дружина аргентинського захисника іспанської Валенсії Есекіеля Гарая Тамара Горро вчинила акт у підтримку фемінізму.

На своїй сторінці у Інстаграм дівчина опублікувала знімок, на якому вона абсолютно гола стоїть на пагорбі, з якого відкривається прекрасний краєвид.

"Жінка вільна. Я гола, тому що хочу цього. Я оголюсь, тому що нікому не завдаю шкоди. Я гола, тому що нічим не відрізняюся від інших. Я гола, тому що я вільна", – підписала еротичне фото Тамара Горро.

Нагадаємо, українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок разом з Мартою Костюк спробували себе в ролі моделей, надівши привабливі вбрання. Відповідне відео виклала в своєму Instagram Людмила Кіченок.

Раніше Знай.ua повідомляв, 17-річна українська дзюдоїстка Дар'я Білодід виграла "золото" чемпіонату світу з дзюдо, що проходить у Баку, ставши наймолодшою спортсменкою, яка виграла титул чемпіонки світу серед дорослих.

Також Знай.ua писав, перша ракетка України Еліна Світоліна відвідала вечірку гравців серії Premier Mandatory в Пекіні (Китай).