Легендарний аргентинець Дієго Марадона розкритикував форварда Барселони та національної збірної Аргентина Ліонеля Мессі, висловивши думку, що через характер футболіста не варто намагатися робити з нього лідера.

"Давайте більше не будемо звеличувати Мессі. Нерозумно намагатися зробити лідером людину, яка перед матчем 20 разів ходить в туалет. За Барселону грає один Мессі за збірну Аргентини - інша", - цитує Мессі Marca.

Рекорд Мессі

Капітан Барселони Ліонель Мессі визнаний кращим гравцем тижня за підсумками матчів другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Мессі отримує це звання другий раз поспіль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 3 жовтня Барселона на виїзді обіграла лондонський "Тоттенхем" (4:2), а Мессі яскраво оформив дубль.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліонель Мессі, завдяки чудовій грі в поєдинку з Уескою (8:2), продовжив оновлення рекордів в Ла Лізі.