Президент Манчестер Сіті Хальдон аль Мубарак зізнався, що минулого літа намагався підписати форварда "Барселони" Ліонеля Мессі.

"Ми просили Пепа Гвардіолу поговорити з ним. Ми пропонували Мессі оклад в три рази більше, ніж в Барселоні. Він відмовив", – розповів аль Мубарак.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Нагадаємо, Ліонель Мессі визнаний найкращим гравцем тижня за підсумками матчів другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Мессі отримує це звання другий раз поспіль.

Нагадаємо, 3 жовтня "Барселона" на виїзді обіграла лондонський "Тоттенхем" (4:2), а Мессі оформив красивий дубль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Також на цю нагороду претендували Пауло Дибала з "Ювентуса", який оформив хет-три у ворота "Янг Бойз", форвард ПСЖ Неймар, тричі вразив ворота "Црвени Зірки", і Едін Джеко – нападник "Роми" оформив хет-трик у матчі проти "Вікторії".

Нагадаємо, раніше Ліонель Мессі заявив, що поки не думає про завершення кар'єри.

"Я з 13 років в Барселоні. У мене тут є все необхідне. Тут народилися мої діти, я живу в одному з найкращих міст світу і граю в топ-команді.

Легко можу уявити, що буду грати і до 40 років. Я ще не думав, чим займуся, коли завершу кар'єру. Поки не знаю. Я живу сьогоднішнім днем і думаю про те, де я зараз і скільки ще зможу грати, більше ні про що.

Вирішу, чим займатися надалі, коли настане цей момент, а поки у мене контракт. Після його закінчення ми з клубом обговоримо і вирішимо, що робити.

Але я планую залишитися в Барселоні, мої діти навчаються в місцевій школі, у них є друзі. Про це ми думаємо більше, ніж про що-небудь ще", - передає слова Мессі видання Marca.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Мессі встановив новий історичний рекорд

Лідер іспанської Барселони Ліонель Мессі завдяки чудовій грі в поєдинку з Уеской (8:2) продовжив оновлення рекордів в місцевій Ла Лізі.

Двічі асистував партнерам у матчі третього туру чемпіонату Іспанії з футболу з "Уеской", нападник "Барселони" Ліонель Мессі досяг позначки в 150 результативних передач у рамках турніру.

Про це повідомляє офіційна сторінка Opta Sports в соціальній мережі Twitter.

Наголошується, що аргентинський форвард став першим гравцем чемпіонату Іспанії у ХХІ столітті, якому підкорилося це досягнення.

Таким чином, Уеска стала 37-ю командою, якій нападник забивав у чемпіонаті Іспанії. Це дозволило Ліонелю оновити власний рекорд.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.