Том Леффлер, екс-керівник американського підрозділу K2 Promotions і промоутер Геннадія Головкіна, поділився думкою про абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО).

"У нього є швидкість, боксерські можливості, технічні вміння. Як він переміг Мурата Гассієва у фіналі Суперсерії! Як говорив Абель Санчес: "Ніхто не побив би Усика в ту ніч".

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Насправді, я думаю, що його перехід в суперважкий дивізіон після успіху в крузервейті стане самим правильним кроком. Він не найбільший супертяж, не такий як Деонтей Уайлдер, Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа, але у нього хороший набір умінь – швидкість, спритність… Він спритний лівша, і це допоможе йому добре виступати в хевивейті.

Я бачив Усика в Києві на Конвенції WBC. Він справжній герой у своїй країні. Як Головкін в Казахстані, так Усик – в Україні. Ломаченко поїхав виступати в США, а Усик боксував і в Україні, і це дозволило йому вкоренитися на батьківщині, а Лома більше будував своє ім'я в США. Усик – дуже життєрадісна людина, у нього відмінне почуття гумору.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Олександр Усик
Олександр Усик

Такі хлопці, як Усик і Головкін показують свою особистість поза рингом і стиль в рингу. Так вони виходять за межі можливостей своєї рідної мови. Усик вже багато досяг в 31 рік, але, я думаю, у нього попереду велике майбутнє", – сказав Леффлер в інтерв'ю Behind The Gloves.

Нагадаємо, 10 листопада в Манчестері (Великобританія) Олександр Усик проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.