3 листопада відбувся матч 14-го туру Прем'єр-ліги України, в якому на стадіоні "Динамо імені Валерія Лобановського" зустрічалися донецький Олімпік і львівські Карпати.

Львів'яни відзначилися досить-таки швидким голом після точного удару Крістіана Понде на 5-й хвилині. У другому таймі на 73-й хвилині, реалізувавши пенальті, Мар'ян Швед зміцнив перевагу галичан.

Олімпік на 1-й компенсованій до основного часу хвилині відквитав один м'яч, але гра все одно завершилася з рахунком 1:2 на користь Карпат!

Прем'єр-ліга України. 14-й тур

Олімпік Донецьк - Карпати Львів - 1:2 (0:1)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Голи: Пасіч, 90 + 1 - Понд, 5, Швед, 73 (з пенальті).

Тепер Карпати з 16 очками йдуть на 7-му місці, Олімпік з 15-ма балами знаходиться на 10-й позиції.

Матч Маріуполь - Арсенал-Київ

У стартовому матчі 14-го туру Прем'єр-ліги України Маріуполь на стадіоні імені Володимира Бойко виграв у Арсенал-Києва з рахунком 1:0.

У першому таймі забитих голів не було.

У дебюті другої половини зустрічі на 55-й хвилині півзахисник киян Семенюк не реалізував вихід один на один з Гальчуком.

А маріупольці свій шанс використали. На 81-й хвилині Вакула відзначився єдиним і переможним голом у матчі, який завершився на користь Маріуполя!

Як повідомляв портал Знай.ua, київське Динамо і донецький Шахтар у Кубку України зустрінуться вже на стадії чвертьфіналу.