Служба безпеки України стала єдиним силовим відомством, яке наполягло на тому, щоб не розголошувати статки своїх чиновників у електронних деклараціях.

Доходи працівників СБУ оголосили державною таємницею, розголошення якої може їм значно зашкодити.

Це й не дивно, якщо врахувати масштаби корупційних скандалів, які розгортаються за участю чиновників цього відомства. А отже бажання приховати розміри свого багатства для них цілком очевидне.

Не винятком став і перший заступник глави СБУ Павло Демчин, який очолює Головне управління з боротьби із корупцією та організованою злочинністю.

Звернемо увагу, за словами керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, на цю посаду Демчина призначив персонально президент України Петро Порошенко своїм указом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", запровадження електронних декларацій для усіх посадовців та чиновників викрило справжні статки, які вони отримали за час перебування на державних посадах.

При цьому, не зважаючи на численні фінансові скандали серед народних депутатів, корупція процвітає не лише в стінах парламенту, а й у правоохоронних органах.