Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) може провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) вже у наступному році.

Про це повідомив промоутер британця Едді Хірн. За його словами, бій Усик – Джошуа може відбутися восени 2019 року.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Нагаєаємо, 10 листопада в Манчестері (Великобританія) Олександр Усик проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.