Дружина захисника київського Динамо і збірної України Миколи Морозюка Ірина в Instagram розповіла, чому її фігура так привабливо виглядає.

Ірина написала, що два рази вдавалася до допомоги пластичних хірургів, тому що з юних років комплексувала через маленькі груди.

"В дитячому віці я завжди була найменшою серед усіх моїх ровесниць. В старших класах, коли дівчата стають вже схожими на дівчат, я відставала в цьому. У мене, звичайно, були присутні комплекси. Доводилося носити одяг, що приховує відсутність усіх опуклостей на моєму тілі.

Через деякий час, коли я зрозуміла, що це мені абсолютно не заважає бути привабливою для чоловіків, все змінилося.

Потім я познайомилася з моїм майбутнім чоловіком, ми розговорилися на тему збільшення грудей і від нього надійшла пропозиція про пластику: "Кохана, у тебе дуже гарна, маленька груди, але якщо ти хочеш більше, то я не проти". І через місяць я вже була з красивим 2-м розміром", – написала Ірина на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Груди аргентинської телеведучої

Ведуча аргентинського спортивного каналу зважилася на пластичну операцію по зменшенню грудей, щоб не втратити улюблену роботу.

Симпатичну аргентинську дівчину звати Наті Хота і вона вела футбольну програму на телеканалі ESPN і, як виявилося, її дорікали через розмір грудей, які насправді виглядали приголомшливо.

Співрозмовники аргентинки часто відволікалися на них і тому, невідомо з чиєї примхи, Наті довелося зменшити розмір грудей.

"Той момент, коли ти засмучена, згадавши, що вчора зробила операцію на грудях і тепер не маєш уяви, як будеш виглядати" – підписала Наті фото у своєму обліковому записі в мережі Instagram відразу після операції.

А раніше Наті виглядала ось так:

до Речі, у Наті є хлопець! І навряд чи він радий вчинку своєї дівчини.

Голі груди на баскетболі

Відома американська порноактриса Дава Фокс побувала на матчі НБА Фінікс Санз - Сан-Антоніо Сперз (90:120). Дівчина розважилася, оголивши груди на трибуні. 36-літня уродженка Нью-Йорка, попиваючи коктейль, побачила, що поруч з нею сидить власник Фінікса Роберт Сарвер і зважилася на цей сміливий крок.

"Арена була заповнена наполовину, "Санс" програвали і нам треба було якось розважитися", - пояснила Фокс свій вчинок.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна у спокусливому купальнику показала заслужений відпочинок.