Російський президент Володимир Путін тривалий час стоїть на боці війни, замість того, щоб вирішувати злободенні питання країни. Відповідну думку висловив лідер гурту ДДТ Юрій Шевчук.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За його словами, ніхто не знає чого очікувати завтра, адже влада може у будь-який момент змінити курс, а поки що істотних зрушень у кращий бік не видно.

"Країну треба піднімати, а не воювати", - додав він.

Музикант зізнався, що у Росії притіняють не тільки творчих людей за так зване вільнодумство, а й звичайних громадян. При цьому більшість ресурсів, за рахунок яких можна було покращити економіку, просто розікрали корупціонери провладної верхівки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Свобода слова, на думку Шевчука, стала майже міфічним поняттям, яке замінила нав'язана злість, приниженість, відсутність високого інтелектуального рівня та тотальна бідність.

"Творчість ніколи не існуватиме окремо від свободи", - додав співак.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що масові звільнення керівників провідних відомств ініціював Володимир Путін – кремлівський лідер одним указом передчасно "відправив на пенсію" близько десяти посадовців.