Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) тікає від грошей, відмовляючись проводити бій з екс-чемпіоном Тайсоном Ф'юрі (27-0, 18 КО).

Таку думку висловив екс-абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюїс.

"Ентоні зараз нікуди поспішати, адже він чемпіон. Але мені не сподобалася його заява про те, що він не хоче битися з Ф'юрі. Це дивно, адже Джошуа просто тікає від грошей.

Така поведінка може стати катастрофою для нього. Ентоні повинен залишатися обличчям надважкої ваги, а не бути на задньому плані. Якщо він хоче залишатися чемпіоном, то повинен вести себе, як справжній чемпіон", - передає слова Льюїса fightnews.

Нагадаємо, у рамках 56-го Конгресу WBC у Києві відбулася довгоочікувана зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі – почесного "Вічного" чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Леннокс Льюїс і Віталій Кличко
Леннокс Льюїс і Віталій Кличко

Кличко і Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках лицем до лиця, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року. Боксери оцінили свої дії в рингу, і поділилися спогадами.

Крім того, братів Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

В рамках Конгресу пройшов також благодійний аукціон.

Зазначимо, що WBC на час проведення Конгресу навіть змінив свій логотип, додавши в нього український колорит.

Конгрес WBC вперше пройде в Україні
Конгрес WBC вперше пройде в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко став почесним чемпіоном WBC.