Уже наступного тижня містобудівна рада затвердить проект реконструкції Шулявського шляхопроводу – отже буде зрозуміло, як виглядатиме міст після ремонту.

Відповідну заяву зробив мер Києва Віталій Кличко у п'ятницю, 10 березня, в ефірі телеканалу "Київ".

За його словами, членам секції архітектурно-містобудівної ради представили 7 проектів реконструкції мосту. Вони відібрали з них три, що найбільше відповідають висунутим вимогам.

"Важливо не гаяти часу. Цього року більше 2 млрд грн уже виділено на реконструкцію об'єктів інфраструктури", — наголосив Кличко.

Градоначальник також додав, що після аварії на Шулявці, перевіряють технічний стан усіх мостів та шляхопроводів Києва. Це близько 170 інфраструктурних об'єктів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Деякі з них перебувають у передаварійному стані, тому необхідно попередити їх перехід до категорії аварійних і запобігти новим НС. Згодом, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук надасть повний звіт щодо результатів перевірки.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", інженери показали, як може виглядати Шулявский міст після ремонту.