Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі і чемпіон WBA Regular в суперсередній вазі мексиканець Сауль Альварес (51-1-2, 35 КО) на сьогоднішній день найпопулярніший боксер у світі.

У мексиканця найвища ринкова вартість із всіх чинних боксерів. Змагатися з ним може хіба що британець Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО), чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF.

У зв'язку з цим промоутер Оскар Де Ла Хойя (Golden Boy Promotions) пожартував, що навіть Джошуа мріє про поєдинок з його підопічним, Саулем Альваресом.

"Не знаю, хто стане наступним суперником Альвареса. У нього ніби мішень на спині – всі хочуть з ним битися. Я майже впевнений, що навіть Джошуа хоче битися з Альваресом", – сказав Оскар Де Ла Хойя.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Нагадаємо, 15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі Роккі Філдінга і Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.