Півзахисник Манчестер Юнайтед Поль Погба відреагував на відставку Жозе Моурінью з посади головного тренера манкуніанців.

Багатьох цікавило, якою ж буде реакція Погба на звільнення португальця, з яким у француза були напружені стосунки.

Відразу після інформації про звільнення Погба у своєму твіттері розмістив власну фотографію, на якій він копіює зображення обличчя свого вже екс-наставника з коментарем "Придумайте підпис до фото".

Але через якийсь Погба видалив пост з пародією, але знайшлися ті, хто встиг зробити скрин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відставка Моурінью

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо залишив клуб. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.

За інформацією Daily Record, Моуріньо може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
У цьому принциповому протистоянні стався кумедний епізод за участі півзахисника манкуніанців Маруана Феллайні.

31-річний бельгієць хотів пробити по воротах мерсисайдців, але вдарив повз рамку. М'яч у підсумку потрапив у стюарда, який сидів на стільці. Чоловік відбив удар і впав набік разом зі стільцем.

Зараз "Манчестер Юнайтед" посідає шосте місце в чемпіонаті Англії, набравши 26 очок в 17 матчах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.