Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) повідомив, що його команда підготувала покращений контракт для володаря титулу WBC Деонтея Уайлдера (41-0-1, 39 КО).
"Чому б і ні? У нас було багато часу на роздуми. Я бився у вересні, його поєдинок проти Ф'юрі відбувся в грудні. Я запитав у Хірна, чи зможуть вони зв'язатися з його командою, тільки не залучаючи у це самого Уайлдера. Це було необхідно, щоб ми розуміли наші плани на майбутнє.
Розумієте, коли ви бронюєте таку велику арену, як "Уемблі", ви не можете домовитися за 8-9 тижнів до бою. Вам необхідно домовлятися за кілька місяців. Ми вже забронювали місце, забронювали дату. Тепер нам необхідно приступати до обговорення всіх дрібниць. Ми готові запропонувати більше Деонтею, адже це саме той поєдинок, який нам хочеться провести. Можливо, ми навіть подвоїмо нашу початкову суму або близько того", - передає слова Джошуа Вoxingnewsandviews.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що проведе бій з Уайлдером 13 квітня в Лондоні.

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.