Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, розповіла про найважливіше, що зробила у своєму житті.
"Ніхто з тенісистів не хоче мати злетів і падінь - всім хочеться виступати стабільно і бажано стабільно добре. Тим не менше в будь-якій кар'єрі трапляються і злети, і падіння, і самим важливим моментом є те, як ви справляєтеся зі спадами. Саме з таких ситуацій і потрібно судити про спортсмена.
найважливіша річ, яку я зробила у своєму житті? Думаю, це відкриття своєї школи в Африці та інші речі, пов'язані з допомогою дітям. Я б не змогла здійснити такі речі, не домігшись успіхів у тенісі. Це дуже багато для мене значить", - передає слова Серени World Tennis USA.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

"Я абсолютно точно ніколи не бачила себе у тенісі до 37 років і була впевнена, що перестану виступати набагато раніше, почну займатися іншими справами. Однак так вийшло, що я люблю грати, люблю змагатися. Мені подобається теніс, і не в моїх силах від нього відректися", - передає слова Серени World Tennis USA.

Нагадаємо, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

У вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

За підказку тренера (перше попередження) грошовий штраф 4 тис. доларів, за зламану ракету (друге попередження) 3 тис. доларів, а за образу судді (зняття очки) 10 тис. доларів штрафу.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця US Open підпише унікальний контракт.