Єдиний у Росії авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов", який останнім часом постійно зазнавав аварій та поломок, відправили на капітальний ремонт.

Про це повідомив віце-прем'єр міністр РФ Дмитро Рогозін, - передають російські ЗМІ.

За словами Рогозіна, судно зараз проходить перевірку на предмет технічного стану. Після завершення дефектації, корабель відправлять на модернізацію.

Що стосується термінів початку та завершення ремонтних робіт, за словами російського віце-прем'єра, це залежатиме від фінансування та складності виконання самого відновлення.

"В цілому була вирішена задача в найкоротші терміни з точки зору підготовки його до походу. Але це, в основному, стосувалося роботи по ремонту арсеналу, створення систем, які суміщають корабель з новим авіакрилами, і так далі. Фактично там треба буде відновити систему ударного озброєння, провести додаткові ремонти. Фактично це буде середній ремонт з модернізацією ", - зазначив Рогозін.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", російський "Адмірал Кузнєцов" відправлять на 2.5 роки на капремонт. За попередніми даними на модернізацію військового судна витратять близько 20 мільярдів рублів.