США направить до Сирії додаткові армійські підрозділи для боротьби з бойовиками терористичної організації "Ісламська держава".

Про це повідомляє The Washington Post, посилаючись на власні джерела в Пентагоні. На територію Сирії мають намір відправити до тисячі американських військових.

Це додаткове підкріплення перед наступом на позиції бойовиків в місті Ракка. Але для перекидання додаткових сил необхідно позитивне рішення міністра оборони Джима Меттіса і президента Дональда Трампа.

Американський контингент в Сирії після цього зросте в два рази, а це збільшує ймовірність прямої участі США в конфлікті. Пентагон вже відправив на боротьбу з бойовиками ІД майже 250 рейнджерів і 200 морських піхотинців. Додатковий контингент сформують зі складу 24-го експедиційного загону Корпусу морської піхоти і 82-й повітряно-десантної дивізії армії США.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росія нарощує свою військову присутність в Сирії. У Пальміру направили додаткові загони саперів, загальною чисельністю понад 150 військовослужбовців.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще