В ніч на п'ятницю помер російський музикант Костянтин Ступін. Він прославився завдяки вірусному відео "Ты втираешь мне какую-то дичь", яке перетворилось на популярний мем.

Про смерть музиканта повідомили адміністратори спільноти у "ВКонтакті", присвяченій йому.

"Сьогодні вночі, у себе вдома в Орлі, після тривалої хвороби, помер Костянтин Ступін", - повідомили у спільноті, опублікувавши повідомлення із чорним квадратом.

Зазначимо, що Ступін гастролював Росією, а з останнім концертом виступив 12 березня у Москві. На YouTube канал співака з його авторськими композиціями підписані майже 50 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відео "Ты втираешь мне какую-то дичь" набрало більше двох мільйонів переглядів. На ньому двоє чоловіків, один з яких Ступін, обговорюють збут добрива для городів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Львівщині помер 20-річний чоловік після того, як продав нирку заради розкішного весілля.