Два тенісиста з України, Ілля Марченко та Сергій Стаховський, виступлять в основній сітці головного турніру літа - Уїмблдону-2017.

Марченко в четвертий раз пробився в основну сітку Вімблдону, обігравши в фіналі відбіркових британця Маркуса Вілліса. Українець вперше в кар'єрі зумів пробитися на головний турнір через кваліфікацію.

А от у Сергія Стаховського вирішальний матч вийшов куди більш напруженим. Стаховський разом зі своїм суперником Тацумою Іто з Японії провів на корті 4 години і 36 хвилин. Український тенісист був за крок від поразки, однак зумів впоратися з нервами і добув таку важливу для себе перемогу.

Таким чином, в чоловічому одиночному розряді Україна на Вімблдоні-2017 буде представлена ​​трьома тенісистами - Олександром Долгополовим, Іллею Марченко і Сергієм Стаховським.

Кваліфікація. Фінал

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Сергій Стаховський (Україна, 11) - Тацума Іто (Японія) - 6:3, 6:7, 6:7, 6:4, 8:6

Ілля Марченко (Україна, 9) - Маркус Вілліс (Великобританія) - 6:4, 6:1, 7:6 (4)

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що найкраща українська тенісистка отримала державну нагороду.

Фото: Getty Images