Головний тренер гірників Паулу Фонсека вважає результат матчу проти Олімпіка несправедливим.

- Чи було бажання зіграти в два нападаючих? Ні, я про це не думав. Іноді це спрацьовує, але в більшості випадків - ні. Дуже шкода, що такі матчі закінчуються з подібним результатом. Це один з кращих наших перших таймів, проведених до сьогоднішнього дня.

У нас було 8 явних гольових моментів, але ми їх не завершили. Ми могли піти з абсолютно іншим результатом - 7:1, 8:1. Гол ми супернику подарували.

Непросто грати за таким сценарієм, коли 11 гравців суперника закриті в обороні. Складно знайти і створювати моменти, але ми це робили. Не вистачило трохи удачі, потрібно було просто забивати.

Я задоволений всім і всіма, крім двох факторів - тим, що ми дозволили забити гол, а також тим, що ми не реалізували 8 чистих моментів. Всім іншим я повністю задоволений.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нам буде не вистачати хлопців, які поїдуть до збірних. Хочу побажати їм і всім гравцям української збірної найбільшою удачі в світі, ми будемо за них вболівати.

Помилка П'ятова? Ми всі робимо помилки. Я не перестану в нього вірити через те, що сьогодні він, можливо, зробив якусь помилку. Було безліч разів, коли Андрій нам допомагав. Він великий воротар і відмінний гравець. Я в нього повністю вірю, - заявив Фонсека в ефірі програми Футбол Live на телеканалі Футбол 1.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Шахтар втратив очки у матчі проти Олімпіка.