Проблема львівського сміття, яку напередодні із мером міста обговорив Володимир Гройсман, досі не вирішилася. Місцеві полігони, попри обіцянки Андрія Садового, відмовилися надалі приймати відходи.

Про це прем'єр-міністр написав на сторінці у Facebook.

За його словами, під час останньої телефонної розмови, львівський мер запевнив, що зробив усе можливе, проте сам Гройман вважає інакше.

"З його боку – тільки постійні зволікання, тому і отримує відмову", - додав він.

Крім того, прем'єра обурило те, що нібито всі міські голови також не захотіли допомогти, хоча Садовий стверджує, що обговорив це питання із кожним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Виявилося, що останній раз той спілкувався з цього приводу більше місяця тому і тільки із Віталієм Кличко.

Гройсман пообіцяв, що візьме ситуацію під особистий контроль, зважаючи на те, як повільно просувається пошук нових варіантів.

"Потрібно врешті перестати шукати тих, хто заважає. Садовому потрібно вирішувати це", - додав він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Андрій Садовий заявив, що очікує на отримання офіційного повідомлення про підозру від ГПУ.