Співробітники внутрішньої безпеки Нацполіції та прокурори київської області затримали банду, яка займалась збутом зброї та набоїв на території Київської області. До складу злочинної групи входили троє працівників поліції.

За інформацією прес-служби Національної поліції, організував канал збуту 26-річний сержант та взяв собі у поплічники начальника складу озброєння та інспектора дозвільної системи обласного главку поліції.

На рахунку ділків зафіксували три факти збуту зброї. На них копи заробили 28 тисяч гривень та 4,1 тисячі доларів. Набої злочинці крали з відомчого складу.

Підприємливих копів затримали одразу після останньої оборудки. У них вилучили автомат та отримані кошти. За місцем мешкання фігурантів провели обшуки та знайшли рушниці, пістолети, автомати, боєприпаси без дозвільних документів.

Крім того, у копів-злочинців вилучили фальшиві посвідчення працівників ЗМІ, членів громадських організацій, на які вони оформляли зброю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та притягнення копів до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Керівництво Івано-Франківської митниці намагалось відкупитися від поліцейських та пропонувало їм хабар у розмірі понад мільйона гривень.