Улюблений мільйонами голлівудський актор, зірка "Міцного горішка", "П'ятого елементу" та "Кримінального чтива" Брюс Вілліс відзначає 62-й День народження.

Уродженець Німеччини, актор, продюсер та музикант Вілліс вважається найоплачуванішим актором у світі.

Батько Брюса був військовим та після закінчення служби перевіз сім'ю до Нью-Джерсі, де і розпочалась акторська кар’єра Вілліса. Спочатку на шкільній сцені, куди Брюс пішов, щоб виправити свій мовленнєвий дефект – він сильно заїкався.

Після закінчення школи та Монклерського університету, його талант помітили в одному з барів, де Вілліс підробляв, граючи на губній гармошці у вокальному ансамблі "Акселератори". Режисер по кастингу помітив молодого виконавця та запропонував йому епізодичну роль бармена.

Потім були зйомки у серіалах та ролі в телевізійних постановках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Справжню славу актору принесла роль поліцейського Джона Макклейна у кінострічці "Міцний горішок" 1988 року.

Всього на його рахунку понад 80 ролей і він активно продовжує грати в кіно.

Зараз Брюс Вілліс живе в Нью-Йорку разом з молодою дружиною Еммоною Хеммінг, з якою виховують 4-ти та 2-річних доньок. Всього у Вілліса п’ятеро дітей.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", президент Петро Порошенко привітав з 87-м Днем народження живого класика української літератури, поетесу та письменницю Ліну Костенко.