Чоловік, що влаштував стрілянину в паризькому аеропорту Орлі, перебував під наркотиками і алкоголем в момент вчинення злочину.

Про це повідомляє AFP з посиланням на власне джерело.

За словами інсайдера, експерти провели токсикологічні аналізи. З'ясувалося, що в крові вбитого злочинця був алкоголь (0,93 г на літр крові), марихуана і кокаїн.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", чоловік намагався відібрати у військових в аеропорту зброя 18 березня, в результаті чого отримав від них кілька куль. Перед смертю він вигукував релігійні гасла, і що готовий померти за Аллаха.

Розслідуванням зайнялася антитерористична прокуратура. Копи встановили особу злочинця. До цього інциденту, він зробив кілька подібних злочинів. 19 березня паризький прокурор заявив, що відомство розслідує стрілянину в Орлі як теракт.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще