На північному заході Сирії Росія побудує нову сучасну військову базу, де будуть тренуватися бійці курдських "Загонів народної самооборони".

Як пише Reuters, посилаючись на представника загонів редура Халіля, 19 березня Росія і курди підписали угоду про спільну боротьбу з тероризмом. Уже 20 березня угоду вступає в силу.

Халіль повідомив, що російські військові вже прибули в сирійську провінцію Ефрін, де буде побудована нова база. При цьому курдський військовий не став називати кількість бійців і техніки.

"Російська присутність районі Жандірс в Ефріне стало результатом досягнутої угоди між нашими загонами з діючими в Сирії російськими військами в рамках боротьби з тероризмом, щоб надати допомогу в навчанні наших сил сучасним методам ведення війни", - йдеться в повідомленні курдів, передають російські ЗМІ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що сирійські повстанці напали на блокпости урядових військ на околицях сирійської столиці Дамаска.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще