В результаті бою на Маріупольському напрямку бойовики втратили убитими 8 людей, пораненими - 16.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"За уточненою інформацією, в результаті бою між військовослужбовцями Збройних сил України і російськими окупантами, який відбувся на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Водяне, противник зазнав значних втрат. За даними розвідки - 8 найманців вбиті, ще 16 - поранені", - йдеться в повідомленні прес-служби АТО.

[[{"fid":"175686","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"247","width":"654","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в даному бою також були втрати і в української сторони. За уточненою інформацією в результаті боїв на Маріупольському напрямку загинули 2 військовослужбовців, ще 7 отримали поранення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також зазначалося, що бойовики спровокували бій, коли впритул наблизилися до українських позиціях двома групами. Після відступу ДРГ терористи відкрили вогонь з важкої артилерії.