Відомий бразильський півзахисник Едмар, який має досвід виступів за національну збірну України, знову виступатиме у Харкові. Футболіст уклав контракт з клубом Металіст 1925, повідомляє офіційний сайт харків'ян. Деталі угоди не відомі.

37-річний футболіст вже заявлений в ПФЛ для участі в матчах чемпіонату України серед команд другої ліги. Едмар виступатиме під 80-м номером.

Едмар починав кар'єру в Бразилії, а в 2003 році перебрався в сімферопольську Таврію. За чотири сезони в складі сімферопольців провів більше ста поєдинків у чемпіонатах України.

У серпні 2007 року став гравцем харківського Металіста. За вісім сезонів у складі харків'ян зіграв 250 матчів у всіх турнірах і відзначився 29 голами. Влітку 2015-го перебрався в Дніпро, в складі якого провів 11 матчів і забив один м'яч.

У березні 2011 року Едмар прийняв українське громадянство, а в серпні - дебютував у складі національної збірної України. Всього за синьо-жовтих провів 15 поєдинків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Останнім часом захищав кольори аматорського Бока Ратон з США. Тепер же бразилець продовжить кар'єру в Другій українській лізі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, турецький гранд хоче за екс-голкіпера збірної України солідну компенсацію.