У Гданську завершився міжнародний гандбольний турнір серед жіночих збірних.

У другому матчі змагань українкам протистояла збірна Польщі. Господарі турніру впевнено обіграли наших спортсменок, а вирішальним в матчі став другий тайм, в якому українки забили 8 голів, а пропустили 15.

Збірна Польщі - Збірна України 26:17 (11:8)
Україна: Балог, Яблонська-Бобаль, Тимошенкова, Гілязетдінова; Лаюк 6, Андрійчук 1, Воловник, Бельмас, Борщенко 3, Снопова 2, Глібко 3, Смбатян 1, Смолінг 1, Компанієць, Лезінскская.

У заключному матчі змагань "синьо-жовті" зустрічалися зі збірною Білорусі. Тут вже гра була рівна, однак білоруське зуміли дотиснути наших гандболісток і вирвати перемогу в одне очко.

Збірна Білорусі - Збірна України 24:23 (11:13)
Україна: Балог, Яблонська-Бобаль, Тимошенкова, Гілязетдінова; Лаюк 2, Андрійчук 3, Воловник 1, Бельмас, Борщенко 8, Снопова 3, Глібко, Смбатян, Смолінг 5, Компанієць 1, Лезінскская.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Таким чином, українки посіли останнє місце в групі, не вигравши в жодному з матчів на турнірі.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Україна програла Словаччині в першому матчі на гандбольному турнірі в Польщі.