У США шкільний футбольний матч ледь не закінчився трагедією, повідомляє Goal.com.
Під час матчу шкільної першості між представниками "Мена" і "Дарденелли" на поле впала освітлювальна вежа з прожекторами.
Стовп зачепив арбітра, який отримав перелом гомілки і малої гомілкової кістки. Також постраждав один з гравців "Мена". Він зумів відскочити в сторону, тому відбувся лише порізами голови та ніг.
За інформацією видання, стовп міг впасти через сильний порив вітру.
Як писав Знай.ua, під час тренування футболістів бразильського клубу "Насионал де Сан-Домінгуш" в поле вдарила блискавка, внаслідок чого всі футболісти знепритомніли, повідомляє телеканал Globo.

Це сталося у місті Санта-Китерія ще 8 березня. За словами очевидців, відразу ж після розминки футболістів, у поле вдарила блискавка, хоча дощу в цей час не було.

Блискавка вдарила в футбольне поле
Блискавка вдарила в футбольне поле

"Я помітив спалах і раптом всі, хто знаходився на полі, впали. Це було страшно, я вирішив, що вони померли", - розповів один з гравців Елтон Мендонс Боржеа.

Деякі футболісти опам'яталися тільки після серцево-легеневої реанімації, троє постраждалих були госпіталізовані. Після обстеження у них було виявлено часткову втрату моторики, порушення зорових функцій і гематоми. Пізніше їх виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав Знай.ua, неадекватний фанат вибіг на поле і напав на футболіста.

Як раніше повідомляв Знай.ua, розсекречено зарплату Зідана в Реалі.