Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) звернувся до своїх потенційних суперників - британців Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) та Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).
Уайлдер заявив, що вважає себе королем Америки, тим боксером, який повернув боксу гордість і радість.
"Америка завжди мріяла про свого чемпіона. Про людину, за якою вона могла б спостерігати і радіти. Саме я - той боксер, який повернув сюди гордість і радість. У американців є людина, яку вони можуть назвати "найнебезпечнішим хлопцем на планеті". За останні кілька боїв я привернув до себе світову увагу. І це тільки початок.
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Але Джошуа і Ф'юрі теж є шанс. Якщо вони будуть битися з тим, з ким треба, то фанати в Америці їх приймуть і полюблять. Але для початку цим британцям необхідно зрозуміти, що тут все інакше. Ми по-іншому ставимося до боксу. Коли ці хлопці приїжджають у США, то повинні усвідомлювати, що я тут є королем. У мене є авторитет, всі дивляться мої поєдинки, тому що я монстр суперважкого дивізіону", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.
Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) різко висловився про те, що реванш з екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) відклали.
За словами Уайлдера, Ф'юрі просто злякався, тому і вирішив перед реваншем провести проміжний бій.
"Ти - жалюгідний виродок. Але я не виню тебе за те, що ти захотів проміжний бій. Я б напевно теж так вчинив, якби бачив, як мої мізки розплескалися по настилу рингу", - цитує Уайлдера Boxing Scene.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще