Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) тренує дворічного сина, Конора-молодшого, з ММА.
На своїй сторінці в Instagram боєць поділився фотографіями з тренування.

Нагадаємо, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки.
Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.

Нагадаємо, раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.