Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) переміг британського претендента Аміра Хана технічним нокаутом.

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Боксери активно почали бій, і вже в першому раунді Кроуфорд відправив Хана в нокдаун. Після цього Теренс захопив ініціативу і забирав кожен раунд, хоча Хан намагався огризатися і боксери влаштовували хороші обміни ударами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Бій закінчився у шостому раунді несподіваним чином. Кроуфорд пробив супернику аперкот нижче пояса, і Хан мав право на 5 хвилин відновлення. Однак, він не зміг продовжити бій: лікар рекомендував рефері зупинити поєдинок.

Таким чином, Кроуфорд здобув перемогу технічним нокаутом і провів другий захист титулу в напівсередній вазі.

Бій Кроуфорд – Хан пройшов у Нью-Йорку, США.

Як писав Знай.ua, чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) переміг досвідченого японця Ніхіту Аракаву (32-7, 18 КО) та успішно провів перший захист титулу.

Берінчик переміг Аракаву одноголосним рішенням суддів - 120:107, 118:109 і 120:107 на користь українця.

Цей бій може стати для Берінчика останнім в Україні, оскільки боксером зацікавилася американська промоутерська компанія. Якщо вдасться укласти угоду, то наступний бій Берінчик проведе вже у США. Це рішення буде прийнято після бою Берінчика з Аракавою.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик може стати обов'язковим претендентом на бій з чемпіоном світу до кінця 2019 року.