Володар титулу IBF в середній вазі Деніел Джейкобс (35-2, 29 КО) поділився очікуваннями від майбутнього бою з чемпіоном WBC у середній вазі Саулем Альваресом (51-1-2, 35 КО).

За словами Джейкобса, він упевнений у своїй перемозі.

"Альварес провів два бої з Геннадієм Головкіним. Якщо пам'ятаєте, я теж боксував з ним і приймав його найкращі удари. Альварес не такий складний суперник, як Головкін. Я вже бачу себе переможцем нашого з ним поєдинку. Тоді весь світ визнає мене, як найкращого середньоваговика в історії.

Я впевнений, що зараз є одним з найкращих боксерів світу. Головкін - монстр, але я не боявся з ним боксувати. Потім Геннадій провів два поєдинки з Саулем. Я багато чого виніс для себе після битви з Головкіним. І ви скоро побачите мою перевагу над Альваресом", - передає слова Джейкобса Boxing Scene.

Бій Альварес - Джейкобс відбудеться 4 травня в Лас-Вегасі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, на кону бою Альварес - Джейкобс буде спеціальний пояс WBC.

15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом та Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.