В Лас-Вегасі (США) відбувся об'єднавчий бій у середній вазі між чемпіоном світу WBC і WBA мексиканцем Саулем "Канело" Альваресом і американцем Деніелем Джейкобсом, який володів поясом чемпіона світу за версією IBF.

Хоч 28-річний Альварес і вважався беззаперечним фаворитом, бій вийшов цікавим. 32-річний Джейкобс не виглядав проти мексиканця хлопчиком для биття, довівши, що є одним з найбільш талановитих боксерів в легкій вазі. У дебюті Альварес заволодів перевагою, забираючи стартові раунди.

Джейкобс шукав дистанцію, з якої міг би використовувати свою перевагу в антропометрії та довжині рук. Американець досить багато пропускав ударів назустріч: Альварес добре пересувався по рингу і не давав американцеві потрапити.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У другій половині дуелі Джейкобс став заводитися, йдучи вразмен з Альваресом. Мексиканець витримував запропонований темп і багато потрапляв назустріч. В чемпіонських раундах американець шукав шанс в атаці, але Канело за рахунок відмінної техніки і прекрасної підготовки довів бій до перемоги.

Три рефері віддали Саулю Альваресу перемогу 115-113, 115-113 і 116-112.

Таким чином, мексиканець Сауль "Канело" Альварес об'єднав титули в середній вазі, перемігши американця Деніела Джейкобса в Лас-Вегасі.

Напередодні дуелі боксери провели офіційну церемонію зважування. За її підсумками американець Джейкобс виявився важчим за мексиканця Альвареса. Вага Деніела склала 72,6 кг, у той час як вага Сауля — 72,2 кг. В ході церемонії сталася бійка.

У момент дуелі поглядів Альварес відштовхнув Джейкобса, після чого боксери мало не побилися. Рукопашну ще до бою запобігли охоронці.

Відомий британський промоутер Едді Хірн розповів про можливе повернення в бокс українського чемпіона Володимира Кличка.

За словами Хірна, стримінгова платформа DAZN веде переговори із Кличком.

"Думаю, Володимир поки ще оцінює плюси і мінуси свого повернення. Поки немає ніяких новин. DAZN дійсно веде з ним переговори. Ми хочемо повернути Кличка. Він чудовий боксер і, сподіваюся, ми це скоро знову побачимо", - розповів Хірн в інтерв'ю телеканалу IFL.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.
Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.