У бельгійському Антверпені 3-5 травня відбулися вирішальні матчі Ліги чемпіонів ФІБА, під час яких перемогу здобув італійський "Віртус Болоньї". Відзначається, що апеннінці в битві за трофей обіграли іспанський "Тенеріфе" – 73:61.

Команда з чирлідингу з України Red Foxes показала яскравий виступ під час фіналу Ліги чемпіонів ФІБА. Буквально нещодавно в мережі опублікували гарячі фотографії Red Foxes з виступу в Антверпені.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Українські "лисички" стали головними зірками на розважальному шоу. Дівчата викликали справжній фурор завдяки своєму емоційному і феєричному виступу на бельгійському майданчику.

Як відомо, Red Foxes є однією з найтитулованіших команд чірлідерів у сучасному спорті. Українки були учасницями трьох Олімпіад, трьох Кубків світу і восьми Євробаскетів.

Раніше повідомлялося про те, що виступ танцювальної групи підтримки на матчі Суперліги Росії з баскетболу викликав емоційне обговорення в Інтернеті. На відео черлідерки у відвертих костюмах здійснюють вульгарні рухи під повільну музику. Користувачі мережі в коментарях по-різному жартували над танцем, не церемонячись.

Нагадаємо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см. 17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив Олімпійських ігор-2020 в Токіо.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська тенісистка Марта Костюк вибула в першому раунді грунтового турніру серії WTA Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія). Костюк програла чеській тенісистці Христині Плишковій з рахунком 6:3, 3:6, 2:6.

Також портал Знай.uа писав, що українська стрибунка у висоту Юлія Левченко, діюча чемпіонка України, віце-чемпіонка світу, в своєму Instagram поділилася кумедним відео зі змагань, пожартувавши про понеділок.