Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) не зможе дебютувати в суперважкій вазі 25 травня.
Як повідомив менеджер українця Егіс Клімас, Усик отримав травму біцепса і не зможе провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО) 25 травня.
Поєдинок відкладено на невизначений строк.
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
"На жаль, Усик отримав травму біцепса і не зможе битися 25 травня. Нову дату його дебюту в суперважкій вазі буде оголошено найближчим часом", - написав Клімас в twitter.

Цю інформацію підтвердили і промоутери Усика Едді Хірн та Олександр Красюк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Як писав Знай.ua, Усик поділився відеороликом, в якому показав, як проходить його тренувальний день.
Боксер провів тренування на піску на березі Дніпра, після чого відновлювався в кріосауні.
Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.
Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку:

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.