Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над Маріуполем.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Хацкевич розкритикував гру своєї команди через дуже низьку реалізації. За його словами київська команда повинна була закінчити гру вже у першому таймі, коли було змарновано безліч гольових моментів.

При цьому він розповів, що його команда не виконала установку на матч, адже постійно намагалась зіграти красиво, проте неякісно.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У нас вже третя гра домашня, і кожну з них ми повинні закінчувати ще в 1 таймі. По тих моментах, що у нас були, ми повинні просто забивати досить голів і потім вже спокійно насолоджуватися футболом у 2 таймі. Ми втрачаємо моменти. Добре, що ми сьогодні дещо не використовували, але виграли, але в минулій грі які моменти ми не реалізували !? А потім пропустили в кінці і зіграли внічию. Є можливість зіграти вперед, а наші футболісти грають п'ятами, поперек поля. Про який рівень можна говорити?", - зазначив Хацкевич.

Крім того він розповів, що київське Динамо постійно грає проти донецького Шахтаря виключно на перемогу. При цьому не забувши вкотре розкритикувати склад своєї команди, назвавши половину команди "дублерами".

"Ми завжди хочемо перемогти в матчах з "Шахтарем". Результат завжди тут виходить на перший план. Молодь? Ну так у нас півкоманди гравців, які ще повинні грати в дублі. Інша наша молодь поїхала на Чемпіонат Світу. Ми і так вже сильно оновилися", - відзначив Хацкевич.

Нагадаємо, капітан київського Динамо Віктор Циганков зміг забити блискучий гол у ворота суперника – Маріуполя на НСК "Олімпійський" у матчі 29-го туру чемпіонату України.

Як повідомляв "Знай.ua", головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні. За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".

Також "Знай.ua" писав, що польський захисник київського Динамо Томаш Кенджора отримав дискваліфікацію на один матч, а також одну гру умовно в разі повторення грубого порушення.