Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу 30-го туру чемпіонату України Шахтар – Динамо.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами легендарного тренера на данному етапі київська команда дещо призупинилась на відміну від Шахтаря, який має у своєму складі безліч висококласних гравців.

"Зараз Динамо призупинилося, а Шахтар навпаки, маючи у складі багато хороших футболістів, все набирає і набирає обертів. Як буде далі подивимося, не думаю, що така ситуація влаштує Динамо", - зазначив Маркевич.

голова комітету національних збірних ФФУ
Мирон Маркевич

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому тренер відзначив, що у Динамо була доволі сильна команда, адже вони зуміли виграти кілька чемпіонств підряд. Проте склад переживаєзначне омолодження.

"Три роки тому у них була хороша команда, яка два роки поспіль вигравала чемпіонат. Зараз у них багато молодих гравців. Молодь поки не може здобути потрібний результат. Шахтар же стабільніший в цьому плані", - зазначив Маркевич.

Також відомий тренер розповіВ, що Динамо має на останок добряче грюкнути дверима, адже наздогнати Шахтар у турнірній таблиці навряд вже вдасться.

"Звичайно, Динамо захоче грюкнути дверима, але і Шахтар, ясна річ, не хоче поступатися, особливо якщо достроково виграє чемпіонство. Хотілося, щоб Динамо проявило характер і показало хорошу гру проти Шахтаря. Щоб глядачі прийшли на стадіон побачили яскраву гру", – зазначив Маркевич.

Нагадаємо, виконком ФФУ, який відбувся в Києві, ухвалив рішення, що домашній матч відбору Євро-2020 зі збірною Португалії збірна України проведе у Києві на НСК "Олімпійський". Матч Україна – Португалія відбудеться 14 жовтня 2019 року і розпочнеться о 21:45 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Як повідомояв "Знай.ua", екс-гравець київського Динамо, Дніпра і збірної України Руслан Ротань став новим головним тренером молодіжної збірної України.

Також "Знай.ua" писав, що голова комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич розповів, що до 2014 року розвиток футболу в Україні залишався майже на нульовому рівні. Сьогодні влада докорінно змінила підхід у цій сфері та прагне до найвищих європейських стандартів.