Манчестер Сіті у фіналі Кубка Англії розбив Уотфорд 6:0, але український фулбека "містян" не стверджує, що його команді було легко.

Про це розповів Олександр Зінченко місцевим ЗМІ.

Зокрема, український футболіст розповів, що перемога команді далась не так легко, як може здатись на перший погляд, попри те, що гра завершилась розгромним рахунком.

Крім того футболіст відзначив, що головний тренер Пеп Гвардіола жодним особливим чином не налаштовував команду, адже всі і так розуміли ціну перемоги.

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Думаю, складно знайти якийсь фінал, в якому однією з команд було легко. Варто віддати належне Уотфорду, вони дійшли до цього етапу, але Манчестер Сіті був сильніше. Пеп, як зазвичай, розбирав суперника і будь-які мотивують фрази були б недоречні, адже кожен прекрасно розумів, що після цього фіналу, в разі перемоги, ми все увійдемо в історію", - заявив Зінченко.

Також українець відзначив, що команда й досі не до кінця усвідомила, що перемога стала історичною.

"Емоції і відчуття передати дуже складно, адже сам поки не усвідомлюю того, що ми зробили в цьому сезоні. Але одне знаю точно - ми в історії", - розповів Зінченко.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола названий найкращим тренером сезону в Англійській Прем'єр-лізі. У голосуванні уболівальників і футбольних експертів Гвардіола випередив Нуну Ешпіріту Санту ("Вулверхемптон"), Юргена Клоппа ("Ліверпуль") і Маурісіо Почеттіно ("Тоттенхем Хотспур").

Як повідомляв "Знай.ua", команда "Манчестер Сіті" з українцем Олександром Зінченком вдруге поспіль стала чемпіоном Англії. Мансіті виграв на виїзді у Брайтон Енд Хоув Альбіон (1:4) в матчі 38-го туру Прем'єр-ліги Англії і став переможцем за підсумками сезону-2018/19.

Також "Знай.ua" писав, що для 22-річного Зінченко ця перемога в чемпіонаті Англії стала другою в кар'єрі. У матчі проти Брайтона український легіонер допоміг своїй команді завоювати шостий титул чемпіонату Англії. Зінченко став одним з улюбленців уболівальників команди, які навіть присвятили йому пісню.