Американський боксер Деонтей Уайлдер, який захистив титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC заявив про готовність провести бій з володарем поясів чемпіона світу за версіями IBF, WBA Super і WBO британцем Ентоні Джошуа.

Відповідну заяву він зробив після бою з Домініком Бризом.

Зокрема, Уайлдер заявив, що дуже хоче проведення бою з Ентоні Джошуа, який володіє переважною частиною титулів у надважкій ваговій категорії. Більше того боксер зазначив, що вірить в організацію цього бою.

"Думаю, що я обов'язково проведу поєдинок з Джошуа. Цей бій повинен відбутися. Я щиро вірю, що це станеться", - наводять слова Деонтея заокеанські джерела.

Варто відзначити, що Уайлдер у 12-раундовому поєдинку виграв у свого співвітчизника Домініка Бриза вже у першому раунді жорстким нокаутом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що це вже дев'ятий захист титулу американським боксером. При цьому 33-річний Уайлдер досі не знає гіркоти поразки на професійному рингу. На його рахунку 41 поєдинок, з яких 40 перемог нокаутом і одна нічия.

Варто нагадати, що чемпіон світу IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) зізнався, що тренується за методикою легендарного українського екс-чемпіона Володимира Кличка.

Нагадаємо, непереможний український суперважковаговик, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (11-0, 10 КО) мріє потрапити в тренувальний табір до британського чемпіону Ентоні Джошуа.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести бій з володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) вже в грудні.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримав травму і не зможе провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО) 25 травня. Поєдинок відкладено на невизначений строк. Британський со-промоутер українця Едді Хірн розповів про стан здоров'я Усика, і орієнтовні терміни його повернення на ринг. За його словами, Усику не знадобиться операція.