Володар поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) заявив про бажання провести відразу два бою проти чемпіона світу за версією WBC Деонтея Уайлдера.

Про це розповів менеджер Джошуа Фредді Каннінгем.

"Я вважаю, що якщо вдасться організувати поєдинок, то це повинна бути дилогія. Цього хоче і Ентоні. Один поєдинок тут, у США, а другий - там, в Англії.

Обидва боксери є кумирами в своїх країнах. Чому ж не дати американським і британським фанам те, що вони хочуть отримати? Я думаю, що це обов'язково відбудеться", - заявив менеджер.

Як раніше писав Знай.ua, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) захистив свій титул у бою проти офіційного претендента Домініка Бризіла (20-2, 18 КО), нокаутувавши його в першому раунді.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться відео нокауту у бою Уайлдер - Бризіл:

Бій Уайлдер - Бризіл відбувся 18 травня в Нью-Йорку (США) і став головним боєм вечора.
Деонтей Уайлдер нокаутував Домініка Бризіла у першому раунді
Деонтей Уайлдер нокаутував Домініка Бризіла у першому раунді

Як раніше писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер звернувся до своїх потенційних суперників - британців Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) та Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Уайлдер заявив, що вважає себе королем Америки, тим боксером, який повернув боксу гордість і радість.
"Америка завжди мріяла про свого чемпіона. Про людину, за якою вона могла б спостерігати і радіти. Саме я - той боксер, який повернув сюди гордість і радість. У американців є людина, яку вони можуть назвати "найнебезпечнішим хлопцем на планеті". За останні кілька боїв я привернув до себе світову увагу. І це тільки початок.
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Деонтей Вайлдер, Getty Images
Але Джошуа і Ф'юрі теж є шанс. Якщо вони будуть битися з тим, з ким треба, то фанати в Америці їх приймуть і полюблять. Але для початку цим британцям необхідно зрозуміти, що тут все інакше. Ми по-іншому ставимося до боксу. Коли ці хлопці приїжджають у США, то повинні усвідомлювати, що я тут є королем. У мене є авторитет, всі дивляться мої поєдинки, тому що я монстр суперважкого дивізіону", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.
Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер різко висловився про те, що реванш з екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) відклали.