Донецький "Шахтар" виграв Кубок України сезону 2018/19. Урочиста церемонія нагородження переможця УПЛ відбулася відразу після матчу "Шахтар" - "Динамо", який пройшов у Харкові 22 травня.

Гравці отримали золоті медалі чемпіонату України на стадіоні Металіст.

Чемпионы! Церемония награждения «Шахтера» золотыми медалями | Сезон-2018/19

🏆 Церемония награждения чемпионов Украины сезона-2018/19. Мы – чемпионы! 🏆 The ceremony of awarding the 2018/19 Ukrainian Champions. We are the Champions! 🏆 Церемонія нагородження чемпіонів України сезону-2018/19. Ми – чемпіони!

Geplaatst door FC SHAKHTAR op Woensdag 22 mei 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Матч "Шахтар" - "Динамо" закінчився внічию – 1:1.

Поєдинок вийшов напруженим, з величезною кількістю жовтих карток, двома вилученнями і пенальті.

Дивіться відеоогляд матчу чемпіонату України:

Після фінального свистка стартувала головна частина програми: на стадіоні "Металіст" пройшла церемонія нагородження "Шахтаря" в якості чемпіона України, яка увінчалася піротехнічним шоу і концерт за участю Гайтани, Maruv і Олі Полякової.

Цей поєдинок став останнім дербі в сезоні, але турнірного значення він уже не мав.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково завоював титул чемпіона України.

Донецький "Шахтар" виграв Кубок України сезону 2018/19, обігравши у фіналі в Запоріжжі першоліговий "Інгулець" з розгромним рахунком 4:0.
У першому таймі дублем відзначився Тете. Також гол на рахунку Жуніора Мораеса. У другому таймі четвертий м'яч забив Манор Соломон.

Зазначимо, що це рекордний 13-й Кубок України для "Шахтаря", та четвертий поспіль.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко підпише новий контракт з "Манчестер Сіті".