Скандально відомий ірландський боєць змішаного стилю Конор Макгрегор травмував ліву руку під час тренування.

Про це він повідомив своїм підписникам в Instagram.

Зокрема, відомий спортсмен зазначив, що у нього саме зараз проходять дуже важкі спаринги, тренування. При цьому він опублікував кадр із забинтованою рукою.

"Залікувати травму і знову вперед. Ніщо мене не зупинить", - написав боєць.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Варто відзначити, що попередній бій Макгрегора у рамках UFC відбувся ще у жовтні минулого року проти росіянина Нурмагомедова. Тоді ірландець програв. Відомо, що його наступним суперником став американець Джастін Гетжі.

Варто нагадати, що екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) впевнений, що зможе перемогти в реванші екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО). За словами Макгрегора, Мейвезер обіцяв дати реванш.

"Я би хотів провести реванш з Мейвезером за правилами боксу. Я впевнений, що переміг би його. Я знаю, що можу перемогти. Коли був перший бій, в перших раундах я завдавав багато ударів. Тоді я навіть після першого раунду сказав у своєму кутку, що все легко виходить.

Нагадаємо, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) побудував безкоштовне житло для бездомних ірландських сімей. За словами Макгрегора, вже вісім будинків на фінальній стадії будівництва.

Як повідомляв "Знай.ua", Конор Макгрегор (21-4) хоче провести реванш з росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0). За словами Макгрегора, він визнає, що програв, але впевнений, що реванш відбудеться.

Також "Знай.ua" писав, що Конор Макгрегор (21-4) поділився подробицями бійки з командою росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) після їх бою на турнірі UFC 229. Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора. Він захотів створити цей хаос. Тоді я подумав: "Окей, я теж у справі", - і скочив на вершину клітки слідом за ним. Його брат прибіг на допомогу. Я його там бачив, це було схоже на різдвяний подарунок. Я вдарив його, у нас зав'язалася бійка.