Чемпіон світу в хевівейті за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) прийняв рішення відмовитися від використання смартфона.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами боксера відмова використовувати смартфон повністю пов'язана із прийдешнім поєдинком проти Енді Руїса.

Джошуа відзначив, що його супротивник намагається нокаутувати опонентів багатоударними комбінаціями. Тому Дожошуа вирішив менше напружувати очі використанням мобільної техніки. При цьому він розповів, що нокаутуючі удари Руїсі мали свій ефект через непідготовленість опонентів, які просто не помічали його випадів.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Якщо ви подивитеся на деякі поєдинки Руїса, то побачите, що він нокаутував опонентів за допомогою багатоударних комбінацій. Я думаю, що ці удари виявлялися нокаутуючими, оскільки суперники їх не бачили. У Енді дуже швидко працюють обидві руки. Я прийняв рішення як слід попрацювати над своєю реакцією. Тому я вирішив обмежити використання мобільного телефону. Це необхідно, щоб не напружувати очі. Я повинен зберігати пильність і реагувати на подібні удари", - відзначив Джошуа.

Крім того він розповів, що Руїс дуже добре приймає удари, проте і сам віже закінчити поєдинок нокаутом, що свідчить про те, що у нього доволі важка рука.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Руїс - міцний хлопець, він пре вперед і пом'якшує удари. Крім того, він уміє йти від ударів. Енді може відправити суперника в нокаут, а це значить, що у нього важка рука. Він робить ставку на комбінації силових ударів, в той час як я вважаю за краще працювати в європейському стилі, поєднуючи кілька джебів з хуками", - зазначив боксер.

Варто відзначити, що бій Джошуа - Руїс відбудеться 1 червня у США.

Нагадаємо, Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) зізнався, що має намір володар титулу WBC Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО). Зокрема, Джошуа розповів, що наступний поєдинок проведе проти Деотея Уайлдера, оскільки останній пояс у категорії належить саме американцю.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) заявив, що реванш з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) рано чи пізно відбудеться.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) і телеканал Showtime отримав дві спортивні премії "Еммі".