Фінал Ліги Чемпіонів 2019 пройде сьогодні, 1 червня, о 22:00 (за Києвом). У вирішальному поєдинку зустрінуться англійські гранди Тоттенхем і Ліверпуль.

Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Нинішній розіграш Ліги чемпіонів за купу камбеків і несподіваних сюжетних поворотів в плей-офф називають найкращим за всю історію – і в цьому пряма заслуга Тоттенхема і Ліверпуля.

Так, у чвертьфінальному матчі "шпор" проти Манчестер Сіті було забито 5 голів за 21 хвилину (рекорд турніру), а розв'язка зі скасованим переможним голом Сіті на останніх секундах за драматизмом поступалася хіба що голу Моури на 90+4-й хвилині в Амстердамі, коли Аякс за тайм упустив перевагу в три м'ячі і вилетів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ліверпуль же після поразки 0:3 в Барселоні виніс каталонців з рахунком 4:0 завдяки дотепним розіграшам кутового і голам резервіста Ориджи – "блаугранас" після такого приниження впали в кризу і виграли лише один матч з п'яти. В результаті маємо англійський фінал, в якому зустрінуться клуби, які вийшли з групи завдяки дикому фарту в останньому турі.

Нагадаємо, Шевченко провів важливі перестановки в збірній України.

Як повідомляв Знай.uа стало відомо, хто стане новим наставником "Зорі".

Знай.uа писав, Тоттенхем - Ліверпуль: "червоні" розсекретили склад на фінал Ліги чемпіонів.